Yemek Tarifleri

Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1/5 su bardağı un
  • 2 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu

Tavaya sürmek için;

  • Sıvı yağ

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ve toz şekeri yeterlice çırptıktan sonra sütünü ek edelim.
  2. Sırasıyla un ,kabartma tozu ve vanilyayı küçük bir elekten geçirip ekleyelim.
  3. Boza kıvamında bir hamur elde edip, bir kaşık yardımı ile yahut pankek aparatı ile yağladığımız tavaya döküp, önlü artlı pişirelim.
  4. Dilerseniz bal yahut çokokremle de sunum yapabilirsiniz afiyet olsun. ?.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu