Yemek Tarifleri
Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı ılık süt
- 1/5 su bardağı un
- 2 adet yumurta
- Yarım çay bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Tavaya sürmek için;
- Sıvı yağ
Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve toz şekeri yeterlice çırptıktan sonra sütünü ek edelim.
- Sırasıyla un ,kabartma tozu ve vanilyayı küçük bir elekten geçirip ekleyelim.
- Boza kıvamında bir hamur elde edip, bir kaşık yardımı ile yahut pankek aparatı ile yağladığımız tavaya döküp, önlü artlı pişirelim.
- Dilerseniz bal yahut çokokremle de sunum yapabilirsiniz afiyet olsun. 💞.
Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











Cevap bırakın