Yemek Tarifleri

Pancar Turşusu

Pancar Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo pancar
  • 2-3 diş sarımsak
  • 1,5 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay bardağı üzüm sirkesi

Pancar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Pancarların kabuğunu soyup iri parçalar halinde dilimliyoruz.
  2. Tencereye koyup üzerini bir parmak geçecek kadar su ekliyoruz.
  3. Pancarlar hafif yumuşayana kadar haşlıyoruz.
  4. Kavanozun içine pancarları yerleştiriyoruz. Tuzunu, sarımsakları, sirkesini ekliyoruz.
  5. Pancarı haşladığımız suyla kavanozu tamamlıyoruz.
  6. En son kapağını sıkıca kapatıyoruz.
  7. En az 2-3 gün bekliyoruz sonra yemeğe hazır artık.

Pancar Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu