Yemek Tarifleri

Nefis Taze Fasülye (En Lezzetli Tarif)

Nefis Taze Fasülye (En Lezzetli Tarif) Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı zeytinyağı yahut ayçiçek yağı
  • 1 kg taze fasulye
  • 1 yemek kaşığı tepeleme domates salçası
  • 1 büyük domates
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet küp şeker
  • Tuz
  • Kırmızı toz biber
  • 400 ml sıcak su

Nefis Taze Fasülye (En Lezzetli Tarif) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bu ortada zeytinyağlı yemeklerde salça olmaz derler lakin ben zeytinyağı kullandım çok da hoş oldu. Kaygı etmeden kullanabilirsiniz.
  2. Yemeklik doğranan soğanları ve küçük küçük doğradığımız sarımsağı sıvı yağ ile yeterlice kavuralım.
  3. Pişen soğanların üzerine 2-3 modül halinde kırdığımız fasulyeleri ekleyelim çok harlı olmayan ateşte suyunu salıp çekinceye kadar pişirelim.
  4. Üzerine salça ve domatesleri ekleyelim, karıştıralım. 1-2 dakika bu formda pişmeye bırakalım.
  5. En üste baharatları, küp şekeri ekleyelim karıştıralım. Sıcak suyumuzu dökelim. Son sefer karıştıralım.
  6. Kontrollü olarak pişirelim. Kaynarken altını orta dereceye getirdim. En son kısık ateşte pişirip altını kapattım. Afiyet olsun. 🙂

Nefis Taze Fasülye (En Lezzetli Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu