Yemek Tarifleri

Muzlu Rulo Pasta

Muzlu Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1.5 çay bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı su
  • 2 çay bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Arası için :

  • Çırpılmış krem şantinin yarısı
  • 2-3 muz
  • Damla çikolata (İsteğe bağlı)

Üzeri için:

  • Çırpılmış krem şantinin yarısı
  • İstediğiniz pasta süsü
  • Çikolata sosu ile de süsleyebilirsiniz

Muzlu Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel yumurta ve şekeri uygunca çırpıyoruz.
  2. Daha sonra sıvı yağ su ekliyoruz az daha çırpıyoruz.
  3. Sonra öbür gereçlerimizi un kabartma tozu vanilyamızı ekleyip ve dikdörtgen tepsimize yağlı kağıt serip üzerine döküyoruz.
  4. Daha sonra 175 derece fırında yaklaşık 10 dakika boyunca beyaz olacak halde ve pişecek formda pişiriyoruz fırından fırına değişiyor 15 dakika da sürebiliyor.
  5. Ve daha sonra krem şantimizi çırpıyoruz.
  6. Fırından kekimizi çıkarttıktan sonra soğumaya bırakıyoruz.
  7. Soğuyan kekimizin ortasını krem şantiyi muzu ve dilerseniz damla çikolata ekliyoruz ve rulo yapıyoruz (rulo yapmanın püf noktası sarıp bekletiniz )
  8. Rulo yaptıktan sonra üstüne krem şantinin öteki yarısını sürüyoruz.
  9. Sonra süsleyip buzdolabında dinlendirdikten sonra afiyet olsun.

Muzlu Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu