Yemek Tarifleri

Muhallebili Milföy

Muhallebili Milföy Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet milföy

Kreması için;

  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 adet muz

Üzeri için;

  • Pudra şekeri

Muhallebili Milföy Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 2 adet milföy 4 modüle bölüyoruz 8 küçük kesim çıkıyor airfreye tam sığıyor.
  2. 195 yada 200 ayarda 15 dakika alt üst pişirelim .
  3. Sonra bıçak yardımı ile ikiye ayıralım soğuyana kadar muhallebisini yapalım .
  4. Süt ,un, şeker kıvam alana kadar pişirelim ve soğutup milföylerin alt katmana sürelim .
  5. Kaşıkla üstüne bir dilim muz koyup üst katmanı kapatalım .
  6. Üzerine pudra şekeri döküp buzdolabın da bekletelim afiyet olsun.

Muhallebili Milföy Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu