Yemek Tarifleri

Muhallebi

Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 500 ml su
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı pirinç unu
  • 1 paket vanilya

Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bütün materyalleri geniş tenceremize alalım.
  2. İyicene karıştıralım ki topak topak olmasın.
  3. Ardından ocağa alalım yüksek ateşte pişirelim. Kıvamı yoğunlaşana kadar tabanından karıştırmaya devam edelim.
  4. Kaynayınca altını kısalım.
  5. 2-3 dakika daha kaynatıp kaselerimize doldurabiliriz.
  6. Tarçın, fındık ve bademle servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu