Yemek Tarifleri

Mücver

Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 2 yumurta
  • Yarım çay bardağı süt
  • 4,5 kısım taze soğan
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 4-5 kol maydanoz (İsteğe bağlı)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Bol nane
  • Acı pul biber
  • Un (Kek kıvamında olucak un ayarlı koyulmalı) 3 yemek kaşığı kadar

Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabak rendelenir.
  2. Yumurta süt ince kıyılmış taze soğan ,kabartma tozu, baharat, un ek edilir karıştırılır.
  3. Tavaya kızgın yağ koyulur.
  4. Yarım su bardağı kadar kaşık ile tavaya dökülür alt üst kızarana kadar pişirilir.
  5. Yoğurt yanına çok yakışıyor. (Sarımsaklı da olabilir)

Afiyet olsun.

Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu