Yemek Tarifleri
Mozarella Sticks (Peynir Çubukları Ketojenik)

Mozarella Sticks (Peynir Çubukları Ketojenik) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet mozarella topu
- 2 adet yumurta
- 5 yemek kaşığı çekilmiş badem
- 1 yemek kaşığı çekilmiş parmesan
- Tuz
- Karabiber
- Fesleğen (kuru)
- Sarımsak tozu
Mozarella Sticks (Peynir Çubukları Ketojenik) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Mozarella toplarının suyunu süzüp peçete ile kurutun.
- Bir kaba çekilmiş badem, parmesan ve baharatları koyup karıştırın.
- Yumurtaları başka bir kapta çırpın.
- Bir tencereye hindistan cevizi yağı koyup orta ateşte kızdırın.
- Mozarella toplarını şerit halinde kesip evvel elde ettiğimiz paneye, akabinde yumurtaya ,sonra yeniden paneye batırıp kızgın hindistan yağında kızartın. Afiyet olsun :).
Mozarella Sticks (Peynir Çubukları Ketojenik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


Cevap bırakın