Yemek Tarifleri

Mozarella Sticks (Peynir Çubukları Ketojenik)

Mozarella Sticks (Peynir Çubukları Ketojenik) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet mozarella topu
  • 2 adet yumurta
  • 5 yemek kaşığı çekilmiş badem
  • 1 yemek kaşığı çekilmiş parmesan
  • Tuz
  • Karabiber
  • Fesleğen (kuru)
  • Sarımsak tozu

Mozarella Sticks (Peynir Çubukları Ketojenik) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Mozarella toplarının suyunu süzüp peçete ile kurutun.
  2. Bir kaba çekilmiş badem, parmesan ve baharatları koyup karıştırın.
  3. Yumurtaları başka bir kapta çırpın.
  4. Bir tencereye hindistan cevizi yağı koyup orta ateşte kızdırın.
  5. Mozarella toplarını şerit halinde kesip evvel elde ettiğimiz paneye, akabinde yumurtaya ,sonra yeniden paneye batırıp kızgın hindistan yağında kızartın. Afiyet olsun :).

Mozarella Sticks (Peynir Çubukları Ketojenik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu