Yemek Tarifleri

Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör
  • 3 yemek kaşığı un
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya

Üstü için;

  • Çikolata
  • Antep fıstığı

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle pudingi hazırlamak için süt, toz şeker un ve vanilyayı tenceremize alıyoruz ocağa koymadan evvel topaklanmaması için güzelce karıştırıyoruz akabinde ocağa alıyoruz yoğunlaşana kadar pişiriyoruz.
  2. Petibörlerimizi derin bir kaba alıp kırıyoruz daha sonra pudingimizi de döküp güzelce karıştırıyoruz.
  3. Streçi serip karışımı döktükten sonra rulo yapıyoruz yaptığımız mozik pastayı buzdolabına kaldırıp 1 saat bekletiyoruz.
  4. Sonrasında isteğe nazaran üstüne çikolata eritip fıstıkla servis yapabilirsiniz afiyet olsun 🍀.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu