Yemek Tarifleri

Mozaik Baton Kek

Mozaik Baton Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • ️3 yumurta
  • ️1 su bardağı şeker
  • ️1 su bardağı süt
  • ️Yarım su bardağından biraz az sıvı yağ
  • ️2 su bardağından biraz az un
  • ️Kabartma tozu
  • ️Vanilin
  • ️1 yemek kaşığı kakao

Mozaik Baton Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ve şekerimizi köpük köpük olana kadar çırpalım.
  2. Ardından süt ve sıvı yağımızı ekleyip çırpalım.
  3. Son olarak un kabartma tozu vanilini ekleyelim ve çırpalım.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz baton kek kalıbımıza harcımızı dökelim. Yaklaşık bir su bardağı kadar harcımızdan ayıralım ve bir yemek kaşığı kakao ekleyelim.
  5. Sonra kakaolu harcı üzerine gezdirelim.
  6. 160 derece fırında yaklaşık 40 dakika kadar pişmeye bırakalım.
  7. Piştikten sonra 10 dakika sıcaklığının çıkmasını bekleyelim ve kesip servis edebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun. 🥰.

Mozaik Baton Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu