Yemek Tarifleri

Mor Pancarlı Ve Havuçlu Meze

Mor Pancarlı Ve Havuçlu Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet haşlanmış pancar
  • 3 adet havuç
  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1-2 kol maydanoz

Mor Pancarlı Ve Havuçlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Haşladığımız pancarları rendeleyip tuzunu ekleyelim.
  2. 3 adet havucu rendeledikten sonra hafif kavurup soğutalım.
  3. Ezdiğimiz sarımsakları ve tuzu yoğurda katıp, kavurduğumuz havuçları da ekledikten sonra uygunca karıştıralım ben küçük kek kalıpları kullandım.
  4. Dilerseniz elinizde biçim verip içine havuç harcını doldurabilirsiniz.
  5. Kenarlarını da maydanozla süsleyip dilediğiniz yemeğin yanında servis yapabilirsiniz. Deneyecek olan herkese afiyet olsun. ❣️.

Mor Pancarlı Ve Havuçlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu