Yemek Tarifleri

Mısırlı Pilav

Mısırlı Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağ ve çok az sıvı yağ
  • 1.5 su bardağı pirinç
  • 1.5 su bardağı su
  • 3-4 yemek kaşığı konserve mısır
  • Tuz

Mısırlı Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Pilav tenceremize tereyağ ve sıvı yağ ekleyip eritelim.
  2. Daha sonra suyu ekleyelim kaynamasını bekleyelim.
  3. Kaynayınca pirinci ekleyip, çok hafif karıştıralım ve mısırı ve tuzu ekleyelim.
  4. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim. Dirilik varsa biraz daha su ekleyebilirsiniz.

Afiyet olsun:)

Mısırlı Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu