Yemek Tarifleri
Mısırlı Pilav

Mısırlı Pilav Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı tereyağ ve çok az sıvı yağ
- 1.5 su bardağı pirinç
- 1.5 su bardağı su
- 3-4 yemek kaşığı konserve mısır
- Tuz
Mısırlı Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Pilav tenceremize tereyağ ve sıvı yağ ekleyip eritelim.
- Daha sonra suyu ekleyelim kaynamasını bekleyelim.
- Kaynayınca pirinci ekleyip, çok hafif karıştıralım ve mısırı ve tuzu ekleyelim.
- Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim. Dirilik varsa biraz daha su ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun:)
Mısırlı Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




Cevap bırakın