Yemek Tarifleri

Minnoş Pankek Tanımım

Minnoş Pankek Tanımım İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 5 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 su bardağı süt
  • 1 pk vanilin
  • 1 pk kabartma tozu
  • 2,5 su bardağı un (yavaş ekleyin)

Minnoş Pankek Tanımım Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Uygun bir kaba yumurta ve şekeri alalım mikserle çırpalım.
  2. Ardında sütü, vanilini ekleyelim çırpalım, unu yavaşça ekleyelim ve kabartma tozunuda ekleyip çırpalım.
  3. Pankek hamuru çok akışkan olursa püf püf kabarmaz!.
  4. Pişirme kademesine geçelim; Tavamızı ocağın büyük gözüne alalım altını kısın ve tavanız uygunca ısınsın.
  5. Ben pişirirken yağ kullanmadım yeterlice ısınan tavaya ister bir kaşık yardımıyla yada bir sos aparatıyla hamuru tavaya dökelim.
  6. Üstü göz göz olana dek çevirmeyin ,göz göz olunca karşıt çevirin.
  7. Kısa bir mühlet pişirdikten sonra servis tabağına alalım.Bal olsun ❤️.

Minnoş Pankek Tanımım Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu