Yemek Tarifleri

Meyveli Parfe

Meyveli Parfe Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket krem şanti
  • 15 20 tane antep fıstığı
  • 10 tane badem
  • 1 tane kivi
  • 1 teker ananas
  • Vişneli jöle (çeyrek paketle yapılmış)
  • 7 8 tane bisküvi

Meyveli Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Jöleyi ardındaki tarife nazaran hazırlayalım. Donana kadar bekleyelim.
  2. Kremşantiyi sütle çırpalım. Dolaba koyalım.
  3. Badem ve fıstığı iri kıyım yapalım. Meyveleri doğrayalım. Bisküviyi iri formda kıralım.
  4. Jöleyi küçük küçük keselim.
  5. Bütün materyalleri krem şantiyle buluşturalım. Bir kaba koyalım.
  6. Dolapta donduralım. İsteğimiz vakit çıkarıp, tüketebiliriz.

Meyveli Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu