Yemek Tarifleri
Meyveli Parfe

Meyveli Parfe Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı süt
- 1 paket krem şanti
- 15 20 tane antep fıstığı
- 10 tane badem
- 1 tane kivi
- 1 teker ananas
- Vişneli jöle (çeyrek paketle yapılmış)
- 7 8 tane bisküvi
Meyveli Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Jöleyi ardındaki tarife nazaran hazırlayalım. Donana kadar bekleyelim.
- Kremşantiyi sütle çırpalım. Dolaba koyalım.
- Badem ve fıstığı iri kıyım yapalım. Meyveleri doğrayalım. Bisküviyi iri formda kıralım.
- Jöleyi küçük küçük keselim.
- Bütün materyalleri krem şantiyle buluşturalım. Bir kaba koyalım.
- Dolapta donduralım. İsteğimiz vakit çıkarıp, tüketebiliriz.
Meyveli Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


Cevap bırakın