Yemek Tarifleri

Meşhur Arabaşı Çorbası

Meşhur Arabaşı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kesim but
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 litre su
  • Tuz

Meşhur Arabaşı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavuğumuzu haşlıyoruz ben but kullandım siz tavuk göğsü de kullanabilirsiniz.
  2. Tencereye sıvı yağ ve tereyağını alıp, eritiyoruz.
  3. Üzerine salçayı ekliyoruz ve kavuruyoruz.
  4. Daha sonra tavuk suyunu da ekliyoruz.
  5. Ayrı bir kapta kavurup elediğimiz unu yarım su bardağı suda açıyoruz ve tencereye ekliyoruz.
  6. Didiklediğimiz tavukları da ekleyip kaynatıyoruz.
  7. Limonla servis edebilirsiniz. Kışın hamurunu da yapabilirsiniz ben yapmadım afiyet olsun.

Meşhur Arabaşı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu