Yemek Tarifleri
Maraş Yöntemi Tarhana Kavurması

Maraş Yordamı Tarhana Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gr maraş tarhanası
- 1 adet küçük uzunluk soğan
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Zeytinyağ
- Tuz
- Pul biber
- Karabiber
Maraş Yolu Tarhana Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tarhanalarımızı derin bir kabın içinde sıcak suyla ıslatıyoruz ve suda bekletiyoruz yumuşayana kadar.
- O sırada büyük bir tavaya soğanı küp küp doğrayıp zeytin yağı ile kavuruyoruz.
- Soğanı kavurduktan sonra salça ve baharatlarını atıp karıştırıp, yumuşayan tarhanamızı suyundan süzüp tavaya katıyoruz.
- Hepsini bir tarhanayıda kattıktan sonra az kavurup servise sunuyoruz. Afiyet olsun.
Maraş Tarzı Tarhana Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


Cevap bırakın