Yemek Tarifleri

Maraş Yöntemi Tarhana Kavurması

Maraş Yordamı Tarhana Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gr maraş tarhanası
  • 1 adet küçük uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Zeytinyağ
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber

Maraş Yolu Tarhana Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle tarhanalarımızı derin bir kabın içinde sıcak suyla ıslatıyoruz ve suda bekletiyoruz yumuşayana kadar.
  2. O sırada büyük bir tavaya soğanı küp küp doğrayıp zeytin yağı ile kavuruyoruz.
  3. Soğanı kavurduktan sonra salça ve baharatlarını atıp karıştırıp, yumuşayan tarhanamızı suyundan süzüp tavaya katıyoruz.
  4. Hepsini bir tarhanayıda kattıktan sonra az kavurup servise sunuyoruz. Afiyet olsun.

Maraş Tarzı Tarhana Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu