Yemek Tarifleri

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket tavuk kanat
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
  • Karabiber
  • 3 diş küçük doğranmış sarımsak
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Geniş bir kaba tavukla birlikte bütün gereçleri karıştırıp yağlı kağıt serili tepsiye dökelim.
  2. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında denetimli bir formda pişirelim afiyet olsun.

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu