Yemek Tarifleri

Malatya Kurabiyesi

Malatya Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı vita yağı
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı tam buğday unu
  • 2 su bardağı un

Malatya Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 1 su bardağı yağ ve 1 su bardağı pudra şekeri uygun bir kaba alınır.
  2. 3-5 dakika el ile yahut mikser ile çırpılır.
  3. Malzemeler düzgünce karışınca evvel tam buğday unu sonrada beyaz un eklenir tekrar yoğurulur ve biçim verme basamağına geçilir.
  4. Ceviz büyüklüğünde kesimler koparılır ben birazda kahve yani için minik kesimler da yaptım.
  5. Fırın kağıdı koyduğumuz tepsiye dizilir, üzerine ekseriyetle kayısı çekirdeği batırılır yoksa fındıkta olur.
  6. 180 derecede 10 dakika pişirilir, deneyen herkese afiyet olsun 🙂

Malatya Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu