Yemek Tarifleri

Makarna

Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo makarna (marka form farketmez)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Haşlamak için;

  • Kaynar su

Harcı için;

  • 5 adet biber
  • 2 adet domates
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Sarımsaklı yoğurt
  • Az biraz tuz

Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Makarnanın her hali hoş ? Öncelikle makarnayı haşlayalım.
  2. Diğer taraftan biberi küçük küçük doğrayıp yağda kavuralım domateslerin kabuğu soyulup ya robottan geçiriyoruz ya da rendeleyip pişen biberlere ekliyoruz. Biraz tuz ekleyip kapatıyoruz.
  3. Pişen makarnanın birazcık sıcaklığı geçince üzerine sarımsaklı yoğurt döküp, onun üzerine harcı ekliyoruz afiyet olsun ? harcını kıymalı da yapabilirsiniz o da çok hoş oluyor ?

Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu