Yemek Tarifleri

Magnolya

Magnolya Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket krem şanti (Toz)
  • 1 paket bisküvi
  • İstediğiniz meyve

Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

Sevdiklerimizle toplandığımız hoş sofraların vaz geçirmezi olan magnolya tatlısını birde bu tanım ile deneyin 🌸.

  1. İlk olarak şeker, süt, un ve nişastayı kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Kaynamaya başladıktan sonra vanilya ekleyip 3 dk daha karıştırıyor ve soğumaya alıyoruz.
  3. Muhallebi soğurken bisküvileri robottan geçiriyoruz ve meyvelerini doğruyoruz.
  4. Soğuyan kremaya toz krem şanti ekleyip blenderden geçiriyoruz ve kuplara biraz bisküvi biraz meyve muhallebi biraz muhallebi olarak paylaştırıyoruz ve herkesi mest ediyoruz 🥰.

Deneyenlere şimdiden afiyet olsun, dönerseniz fotoğraf göndermeyi de unutmayın 🎈.

Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu