Yemek Tarifleri
Magnolya

Magnolya Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti (Toz)
- 1 paket bisküvi
- İstediğiniz meyve
Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sevdiklerimizle toplandığımız hoş sofraların vaz geçirmezi olan magnolya tatlısını birde bu tanım ile deneyin 🌸.
- İlk olarak şeker, süt, un ve nişastayı kaynayana kadar karıştırıyoruz.
- Kaynamaya başladıktan sonra vanilya ekleyip 3 dk daha karıştırıyor ve soğumaya alıyoruz.
- Muhallebi soğurken bisküvileri robottan geçiriyoruz ve meyvelerini doğruyoruz.
- Soğuyan kremaya toz krem şanti ekleyip blenderden geçiriyoruz ve kuplara biraz bisküvi biraz meyve muhallebi biraz muhallebi olarak paylaştırıyoruz ve herkesi mest ediyoruz 🥰.
Deneyenlere şimdiden afiyet olsun, dönerseniz fotoğraf göndermeyi de unutmayın 🎈.
Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



Cevap bırakın