Yemek Tarifleri
Magnolia Tanımı

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 4 yemek kaşığı un
- 1 çay bardağından bir parmak az şeker
- 100 ml krema
- 1 yumurta
- 1 paket vanilya
- 1 paket cici bebe bisküvisi
- 1 avuç kadar fındık
- İstediğiniz meyve
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tenceremize unu şekeri yumurtayı kremayı ve sütü alalım güzelce karıştırıp ocağın altını açalım. Orta ateşte çırpıcı yardımı ile karıştırarak kıvam alıp göz göz oluncaya kadar pişirelim.
- Göz göz olunca altını kapatıp vanilya koyup güzelce karıştırdıktan sonra tatlımızı tencereden uygun bir çırpma kabına koyalım üzerini streç ile kapatıp soğumasını bekleyelim.
- Soğuduktan sonra mikserimizin orta yüksek dönemiyle 2-3 dakika çırpalım.
- Ardından robottan geçirdiğimiz bisküvileri ve fındığı servis kasemizin altına düzgünce koyup kenarlarına hangi meyveyi kullanacaksak dizelim.
- Ortasına tatlımızdan koyup üzerine yeniden bisküvi karışımından koyalım. İstediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz.
- Ben şeftali kullandım çilek yada muz kullanırsanız onlarda çok yakışacaktır. Deneyenlere afiyet olsun 🌸
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





Cevap bırakın