Yemek Tarifleri

Magnolia Tanımı

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 çay bardağından bir parmak az şeker
  • 100 ml krema
  • 1 yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket cici bebe bisküvisi
  • 1 avuç kadar fındık
  • İstediğiniz meyve

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tenceremize unu şekeri yumurtayı kremayı ve sütü alalım güzelce karıştırıp ocağın altını açalım. Orta ateşte çırpıcı yardımı ile karıştırarak kıvam alıp göz göz oluncaya kadar pişirelim.
  2. Göz göz olunca altını kapatıp vanilya koyup güzelce karıştırdıktan sonra tatlımızı tencereden uygun bir çırpma kabına koyalım üzerini streç ile kapatıp soğumasını bekleyelim.
  3. Soğuduktan sonra mikserimizin orta yüksek dönemiyle 2-3 dakika çırpalım.
  4. Ardından robottan geçirdiğimiz bisküvileri ve fındığı servis kasemizin altına düzgünce koyup kenarlarına hangi meyveyi kullanacaksak dizelim.
  5. Ortasına tatlımızdan koyup üzerine yeniden bisküvi karışımından koyalım. İstediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz.
  6. Ben şeftali kullandım çilek yada muz kullanırsanız onlarda çok yakışacaktır. Deneyenlere afiyet olsun 🌸

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu