Yemek Tarifleri
Mac And Cheese

Mac And Cheese Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket burgu makarna
- 250 ml su
- 3 tatlı kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı un
- 5 dilim kaşar peyniri
- 6 dilim cheddar peyniri (Yoksa kaşar)
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 diş sarımsak
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik
- Arzuya nazaran nane
Mac And Cheese Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tereyağını orta uzunluk bir tencereye alarak orta ateşte eritin ve unu ekleyerek 30 saniye kadar kavurun.
- Sütü yavaş yavaş tencereye eklerken daima çırpın ve bir iki dakika koyu kıvama gelene kadar pişirin.
- Ateşi yükseltin ve peynir ile su ekleyerek kaynatın.
- Ateşi kısın ve burgu makarnayı ek ederek daima karışarak 10-15 dakika pişirin.
- Çok yoğunlaşırsa ek süt ekleyebilirsiniz sıcak servis edin.
Afiyet olsun 💕Vaktiniz az, yorgun meskene geldiniz lezzetli ve pratik bir yemek lazımsa tam size nazaran 🙂 kaydetmeyi unutmayın😊
Mac And Cheese Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



Cevap bırakın