Yemek Tarifleri

Mac And Cheese

Mac And Cheese Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket burgu makarna
  • 250 ml su
  • 3 tatlı kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı un
  • 5 dilim kaşar peyniri
  • 6 dilim cheddar peyniri (Yoksa kaşar)
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 diş sarımsak
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kekik
  • Arzuya nazaran nane

Mac And Cheese Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tereyağını orta uzunluk bir tencereye alarak orta ateşte eritin ve unu ekleyerek 30 saniye kadar kavurun.
  2. Sütü yavaş yavaş tencereye eklerken daima çırpın ve bir iki dakika koyu kıvama gelene kadar pişirin.
  3. Ateşi yükseltin ve peynir ile su ekleyerek kaynatın.
  4. Ateşi kısın ve burgu makarnayı ek ederek daima karışarak 10-15 dakika pişirin.
  5. Çok yoğunlaşırsa ek süt ekleyebilirsiniz sıcak servis edin.

Afiyet olsun 💕Vaktiniz az, yorgun meskene geldiniz lezzetli ve pratik bir yemek lazımsa tam size nazaran 🙂 kaydetmeyi unutmayın😊

Mac And Cheese Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu