Yemek Tarifleri

Lor Kurabiyesi

Lor Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kahvaltılık lor (Tuzsuz)
  • 1 yumurta
  • 1 kabartma tozu
  • 1 vanilya
  • 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ
  • 1 su bardaktan 1 parmak az toz şeker (1 kaşık kadarı kurabiyelerin üzerine serpilecek)
  • 2 su bardak un
  • 1 limon kabuğunun rendesi

Lor Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tüm materyaller 1 kapta uygunca yoğurulur.
  2. Yuvarlak olarak form verilir.
  3. Üzerine toz şeker serpilir.
  4. 180 derece fırında (alt-üst pişirme ayarında) 30 dakika pişirilir.

Lor Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu