Yemek Tarifleri

Lor Kurabiyesi

Lor Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kahvaltılık lor (Tuzsuz)
  • 1 yumurta
  • 1 kabartma tozu
  • 1 vanilya
  • 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ
  • 1 su bardaktan 1 parmak az toz şeker (1 kaşık kadarı kurabiyelerin üzerine serpilecek)
  • 2 su bardak un
  • 1 limon kabuğunun rendesi

Lor Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tüm materyaller 1 kapta uygunca yoğurulur.
  2. Yuvarlak olarak form verilir.
  3. Üzerine toz şeker serpilir.
  4. 180 derece fırında (alt-üst pişirme ayarında) 30 dakika pişirilir.

Lor Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu