Yemek Tarifleri

Lokmalık Kurabiye (50 ‘den Fazla Çıkar)

Lokmalık Kurabiye (50 ‘den Fazla Çıkar) Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gr tereyağ yahut margarin (oda ısısında bekletilmiş)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4 yahut 5 su bardağı un (kontrollü ekleyin )

Üzeri için;

  • Sütlü çikolata (benmari tarzı eritilmiş)
  • Beyaz çikolata (benmari yolu eritilmiş)
  • Hindistan cevizi
  • Toz antep fıstığı

Lokmalık Kurabiye (50 ‘den Fazla Çıkar) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yoğurma kabının içerisine un hariç bütün gereçleri ekleyip güzelce elinizle karıştırın.
  2. Ardından içerisine yavaş yavaş un ek edip yoğurmaya devam edin.
  3. Daha sonra misketten az büyük olacak biçimde hamurdan kesimler koparıp yuvarlayın.
  4. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  5. Önceden ısıtılmış 180° fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin.
  6. Dikkat edin kızartmayın beyaz kalsın .
  7. Tamamen soğuduktan sonra benmari yordamı eritilmiş sütlü çikolata ve beyaz çikolataya üst kısmını batırıp hindistan cevizi ve toz antep fıstığına bulayıp servis tabağına alıp servis edin afiyet olsun 🌼.

Lokmalık Kurabiye (50 ‘den Fazla Çıkar) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu