Yemek Tarifleri

Kuru Fasulye

Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru fasulye
  • 1 adet büyük soğan
  • 500 gr kuşbaşı dana eti
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 dolu yemek kaşığı domates salçası
  • Su

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Düdüklü tencereye sıvı yağ ısıtıp etleri suyunu salıp geri çekene kadar kavurun.
  2. Soğanı iri bir biçimde yemeklik doğrayıp ek edin.
  3. Ardından tatlı ve acı biber salçası, baharatları ekleyip karıştırın.
  4. Üzerine kuru fasulyeyi alın ve suyunu ek edin.
  5. Düdüklü tencerenin kapağını kapatıp pişirelim. Orta ara denetim edin gerekirse su ek edelin.

💖Afiyet olsun💖

Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu