Yemek Tarifleri
Kuru Fasulye

Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı kuru fasulye
- 1 adet büyük soğan
- 500 gr kuşbaşı dana eti
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 dolu yemek kaşığı domates salçası
- Su
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Düdüklü tencereye sıvı yağ ısıtıp etleri suyunu salıp geri çekene kadar kavurun.
- Soğanı iri bir biçimde yemeklik doğrayıp ek edin.
- Ardından tatlı ve acı biber salçası, baharatları ekleyip karıştırın.
- Üzerine kuru fasulyeyi alın ve suyunu ek edin.
- Düdüklü tencerenin kapağını kapatıp pişirelim. Orta ara denetim edin gerekirse su ek edelin.
💖Afiyet olsun💖
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






Cevap bırakın