Yemek Tarifleri

Krep Börek

Krep Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane yumurta
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 kase rendelenmiş kaşar yahut tulum peyniri isteğe göre

Krep Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

İster kahvaltıda ister beslenme çantasına şipşak çabucak hazır krep börek.

  1. Yumurta, süt,su un ve tuz ekleyip karıştıralım uygunca pürüzsüz hale gelince hafif tavamıza sıvı yağ ile yağlayıp hamurumuzdan akıtalım.
  2. Hemen tavanın her yerine yayalım.
  3. 1-2 dakika hamur çeksin kendini sonra spatulayla çevirerek hafif kızarana kadar pişirelim sert olmamalı.
  4. İçine istediğiniz gereçleri ekleyip katlayalım
  5. Katlı tarafı alta gelecek halde tavaya hafif sıvı yağ gezdirip gerili önlü kızartalım sıcak olarak servis yapalım. Afiyet olsun.

Krep Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu