Yemek Tarifleri

Kremalı Mantar

Kremalı Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket kültür mantarı
  • 1 büyük julyen doğranmış soğan
  • 4 adet julyen doğranmış kapya biber
  • 4 adet yeşil biber
  • 1 kutu krema tereyağ sıvı yağ
  • Tuz
  • Birazcık ince kıyılmış maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı kara biber

Kremalı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Mantarları hoş yıkayalım soğanı doğrayıp tavaya yağları alalım.
  2. Soğan ve biberleri soteleyelim.
  3. Daha sonra mantarı ek edelim ve suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
  4. Baharatları ve kremayı ekleyip suyunu çenceye kadar pişirelim.
  5. İnmesine yakın maydanozu ek edelim afiyet olsun.

Kremalı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu