Yemek Tarifleri
Kremalı Mantar

Kremalı Mantar Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket kültür mantarı
- 1 büyük julyen doğranmış soğan
- 4 adet julyen doğranmış kapya biber
- 4 adet yeşil biber
- 1 kutu krema tereyağ sıvı yağ
- Tuz
- Birazcık ince kıyılmış maydanoz
- 1 tatlı kaşığı kara biber
Kremalı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Mantarları hoş yıkayalım soğanı doğrayıp tavaya yağları alalım.
- Soğan ve biberleri soteleyelim.
- Daha sonra mantarı ek edelim ve suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
- Baharatları ve kremayı ekleyip suyunu çenceye kadar pişirelim.
- İnmesine yakın maydanozu ek edelim afiyet olsun.
Kremalı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


Cevap bırakın