Yemek Tarifleri

Közlenmiş Patlıcan Çorbası

Közlenmiş Patlıcan Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet orta uzunluk közlenmiş patlıcan
  • 1,5 su bardağı süt
  • 2 su bardağı su
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Közlenmiş Patlıcan Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tereyağ ve sıvı yağ ocağa alalım.
  2. Unu kokusu çıkana kadar kavuralım.
  3. Közlediğimiz ve kabuklarını soyduğumuz patlıcanı ek edelim.
  4. 2 dakika çevirdikten sonra sütü ekleyelim.
  5. 2 su bardağı suyu tuzu ve karabiberi ekleyelim.
  6. Kaynadıktan 15 dakika sonra ocaktan alabiliriz.

Közlenmiş Patlıcan Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu