Yemek Tarifleri

Konut Üretimi Limonata

Ev İmali Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet limon
  • 1 adet portakal
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 lt su

Ev Üretimi Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Limon ve portakallarımızı bir kaç saat buzlukta donacak vaziyette bekletiyoruz. İstenilen vakitte çıkarıp yalnızca kabuk kısmı olacak formda rendeliyoruz. Beyaz kısımları almadan. Seker ile güzelce ovuyoruz.
  2. Portakal ve limonlarımızın beyaz katmanlarını ise güzelce kesip atıyoruz. Kalan buzlu kesim portakal ve limonlarımızı robot yada rondodan geçirip ovaladığımız şekerli karışıma ek ediyoruz.
  3. Üzerine suyunu da ekleyip buzdolabında bir gece koruma ediyoruz.
  4. Ertesi gün posalarından süzüp servis yapıyoruz. Afiyet olsun ? Instagram hesabım egecemutfak öteki tariflerim için sayfama beklerim ✨.

Ev İmali Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu