Yemek Tarifleri

Konut İmali Sürürebilir Çikolata

Ev İmali Sürürebilir Çikolata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağından biraz eksik süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 avuç dolusu damla çikolata
  • 2 yemek kaşığı kakao

Ev Üretimi Sürürebilir Çikolata Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle süt soğuk olmalı. Uygun bir kaseye süt, sıvı yağ, şekeri, damla çikolata ve kakaoyu da ekleyip birkaç dakika blenderdan geçirelim.
  2. Koyu bir kıvam alana kadar blenderden geçirelim.
  3. Koyu bir kıvam alan çikolatayı uygun bir öbür kaseye yahut çikolata kabına alıyoruz ve bir kaç saat dolapta dinlendirelim daha koyu bir kıvam alacaktır. Ve birkaç saatin ardınan çikolatanız sürülmeye hazır. Kahvaltınızın vazgeçilmez bir modülü haline gelecektir. Deneyen herkese afiyet olsun.

Not: çikolatada kullandığımız damla çikolata çikolatanın içinde parçacıklar halinde kalabilir. Bu durumdan hoşlanmıyorsanız ılık sütün içine ek edip büsbütün eriyene kadar karıştıralım hem çikolata erir hemde süt soğumuş olur. Bir kaç saat dolapta dinlendirirseniz kıvamı fotoğraftaki üzere olur. Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Ev Üretimi Sürürebilir Çikolata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu