Yemek Tarifleri

Konut İmali Lavaş

Ev Üretimi Lavaş Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo un
  • 1 tatlı kaşığı tuz göz kararı su
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Ev Üretimi Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Derin bir kabın içine 1kilo unu 1tatlı kaşığı tuz koyalım göz kararı su ile birlikte hamuru yoğurun. Hamurun kıvamı kulak göğsü dev biraz daha katı bir hamur elde edin.
  2. Daha sonra hamurun üzerini kapatıp yarım saat kadar bekletin dinlensin.
  3. Dinlenen hamuru mandalina büyüklüğünde modüller koparıp beze haline getirin.
  4. Daha sonra hamurları pişireceğiniz teflon tavanın büyüklüğünde açarak yufkaları önlü gerili pişirin.
  5. Tereyağı ile yağlayın afiyet olsun canlar.

Ev Üretimi Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu