Yemek Tarifleri

Köfte Tanımı

Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 350 gram orta yağılı kıyma
  • Yarım büyük soğan
  • Ufalanmış çeyrek somun
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber

Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kıymamızı derin bir kaba alalım.
  2. Soğanlarımızı küçük küçük doğrayalım ve kıymayla buluşturalım.
  3. Diğer gereçleri de ekleyip güzelce yoğuralım.
  4. Sonrasında avucumuzun içine bir modül alıp yuvarlayalım ve bastıralım.
  5. Artık 180 derecelik fırına gönderebiliriz.
  6. Kızarana kadar pişmesini bekleyelim. İşte et köftelerimiz hazır!.
    Afiyet olsun????????.

Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu