Yemek Tarifleri

Kıymalı Makarna

Kıymalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 g makarna
  • Tuz
  • Su

Kıyma için:

  • 400 g kıyma
  • 1 adet soğan
  • 2 büyük domates rendeleyin
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber (silme)
  • Tuz

Kıymalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Makarnayı tuzlu su içersinde haşlanır ve süzülür.
  2. Ayrı tencerenin içerisine sıvı yağ ve tereyağ eritilir.
  3. Soğanlar yemeklik doğranır ve kavrulur, üzerine kıyma alınır ve suyunu salıp çekene kadar kavrulur.
  4. Ardından domates, salça ve baharatlar eklenir, kaynadıktan sonra makarna eklenir ve bir iki karıştırılır. ?Afiyet olsun ?.

Kıymalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu