Yemek Tarifleri

Kışlık Yeşil Fasulye (Dondurucuya Koymalık)

Kışlık Yeşil Fasulye (Dondurucuya Koymalık) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo yeşil fasulye
  • 1 baş soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kışlık Yeşil Fasulye (Dondurucuya Koymalık) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Fasulyeleri uygunca yıkayıp ayıklayalım.
  2. Üzerine bir çay kaşığı tuz atıp harmanlayıp tuzda 5 dk bekletip yıkayalım.
  3. Bu teknikle fasulye hem daha lezzetli olucak hemde çabuk solacaktır.
  4. Tenceremize sıvı yağ ve yemeklik doğranmış soğanı alıp hafif kavuralım.
  5. Üzerine fasulyeyi aktarıp orta ara karıştırıp solduralım.
  6. Hafif diriliğini kaybetsin fasulye kâfi.
  7. Daha sonra soğutup yeme ölçünüze nazaran poseleyip dondurucuya atalım.
  8. Yemeğini yapacağınız vakit dondurucudan çıkarıp direkt kullanabilirsiniz.

Kışlık Yeşil Fasulye (Dondurucuya Koymalık) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu