Yemek Tarifleri

Kiremitte Mantar

Kiremitte Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 15 adet mantar
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Kiremitte Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Zeytinyağında temizleyip doğradığımız mantarları soteleyelim.
  2. Tam pişmeden suyunu çektiği anda baharatlarını ek edip karıştırılalım.
  3. Uygun bir fırın kabına alıp üzerine kaşar peynirini koyalım.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında alt üst ayarda kaşarlar kızarana kadar pişirelim.
  5. Üzerine maydanoz serpip servis edelim.Afiyet olsun.

Kiremitte Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu