Yemek Tarifleri

Kıl Biber Turşusu

Kıl Biber Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo biber
  • 3 bas sarımsak
  • 1 küp şeker
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 1 yemek kaşığı turşuluk iri tuz
  • 1 fincan sirke

Kıl Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Biberleri sap kısmından temizleyelim yıkayalım bir litrelik cam kavanozlara yerleştirelim.
  2. Üzerine sarımsak, şeker, limon tuzu, iri tuzu, sirkeyi ekleyelim.
  3. Kavanozun ağzına dolacak kadar kaynar suyu ekleyelim yeterlice ağzını vakumlayıp kapatalım deneyeceklere afiyet olsun.

Kıl Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu