Yemek Tarifleri

Kereviz Salatası

Kereviz Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kereviz (Ortalama 500 gr)
  • 4 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 diş sarımsak ya da 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez (Konmayabilir)

Üzeri için

  • Ceviz yahut badem

Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kerevizi soyduktan sonra rendeleyelim.Not. Kerevizi soyduktan sonra bekletmeyin kararma yapabilir.
  2. Kerevizi bir tavaya alıp rendelenen sarımsak tuz ve yağ ile birkaç dakika kavuralım.
  3. Yumuşayan kerevizleri bir kaba alarak soğumaya bırakalım.
  4. Soğuyan kerevize yoğurt ve mayonezi ekleyerek karıştıralım.
  5. Salata tabağına alınan kerevizin üzerini kırılan ceviz yada bademle süsleyerek servis edelim.

Afiyet olsun ☺️.

Kereviz Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu