Yemek Tarifleri

Kaynar Su İle Karışık Turşu

Kaynar Su İle Karışık Turşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 adet havuç
  • 4 adet kelek
  • 4 adet acur
  • 7-8 adet salatalık
  • 1 baş sarımsak
  • 1 su bardağı üzüm sirkesi
  • Kaya tuzu
  • Kaynar su
  • Limon dilimi

Kaynar Su İle Karışık Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Turşuluk sebzeler karbonatlı suda güzelce yıkanır süzgeçte süzülür.
  2. İstediğiniz ölçüde dilimleyin tüm malzemeyi leğende karıştırın.
  3. 1 kg 2 kavanoza materyalinizi sarımsaklarla birlikte yerleştirin.
  4. Sarımsakları kavanozun en alt kısma orta ve en üst kısma gelecek formda 2-3 adet sarımsaklarınızı yerleştirin.
  5. Her kavanoza 2 tepeleme tatlı kaşığı kaya tuzu yarım su bardağı sirke dökün ve üzerini kaynayan su ile doldurun.
  6. Limon dilimi koyun.
  7. Kavanoz kapağını 3 geri 1 ileri tekniği ile sıkıca kapatın ve zıt çevirin.
  8. Oda ısısında 2 sene koruma edebilirsiniz.

Kaynar Su İle Karışık Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu