Yemek Tarifleri

Kavurmalı Pirinç Pilavı

Kavurmalı Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı pirinç
  • 500 gr kuşbaşı (Önceden kavrulmuş )
  • 1 çay bardağı şehriye
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 tatlı kaşığı tuz (Damak zevkine nazaran ayarlanır )
  • 7 su bardağı sıcak su

Kavurmalı Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yağımızı tencereye alalım ve akabinde şehriyelerimizi bir hoş kızarana kadar bekleyelim.
  2. Ardından yıkanmış pirinçlerimizi ekleyelim ve en soğuk kavrulmuş etlerimizi gözlerini alıp tuzunu ekleyip kapağını kapatalım.
  3. Kaynamaya başlayınca altını kısalım. Pişmeye bırakalım.
  4. Suyunu çektikten sonra üzerini sofra ile örtüp dinlenmeye bırakalım. Afiyet olsun ? iyi cumalar ??.

Kavurmalı Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu