Yemek Tarifleri

Kaşarlı Patatesli Kaygana

Kaşarlı Patatesli Kaygana Tanımı İçin Malzemeler

  • 1adet orta uzunluk patates haşlanmış
  • 200gr kaşar rendesi
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağına yakın sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1su bardağı un

Kaşarlı Patatesli Kaygana Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle patatesi ezelim kabımıza alalım un hariç üzerine tüm saymış olduğum gereçler ekleyelim çırpalım.
  2. Kontrolü bir biçimde unu da ekleyelim iyicene çırpalım.
  3. Tavamızı ocağa alalım.
  4. Bir kepçe yardımı ile dökelim sallayarak yayalım.
  5. Arkalı önlü pişirelim harcımız bitene dek devam edelim. İnanılmaz lezzetli oldu deneyecek olanlara afiyet olsun.

Kaşarlı Patatesli Kaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu