Yemek Tarifleri
Kaşarlı Pankek

Kaşarlı Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kabartma tozu
- 1 ,5 su bardağı süt
- 2 su bardağı un
- Tuz
- Çay bardağı dolusu kaşar
Kaşarlı Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabın içine kabartma tozu ,1 buçuk su bardağı sütü boşaltıyoruz çırpıyoruz.
- Yavaş yavaş 2 su bardağı unu ölçülü halde kabın içine koyun tekrar çırpıyoruz.
- Çay bardağı dolusu kaşarı rendeleyip kabın içine koyun karıştırın.
- Kaşık yardımıyla tuzunu da ekleyin.
- Kısık ateşte tavanın içine yaptığınız malzemeyi nasıl şekillendirmek isterseniz o halde yapabilirsiniz.
Kaşarlı Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


Cevap bırakın