Yemek Tarifleri

Kaşarlı Pankek

Kaşarlı Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 ,5 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • Tuz
  • Çay bardağı dolusu kaşar

Kaşarlı Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabın içine kabartma tozu ,1 buçuk su bardağı sütü boşaltıyoruz çırpıyoruz.
  2. Yavaş yavaş 2 su bardağı unu ölçülü halde kabın içine koyun tekrar çırpıyoruz.
  3. Çay bardağı dolusu kaşarı rendeleyip kabın içine koyun karıştırın.
  4. Kaşık yardımıyla tuzunu da ekleyin.
  5. Kısık ateşte tavanın içine yaptığınız malzemeyi nasıl şekillendirmek isterseniz o halde yapabilirsiniz.

Kaşarlı Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu