Yemek Tarifleri

Kaşarlı Mantar

Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 adet büyük mantar
  • 100 gram kaşar
  • Her bir mantarın içine 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Tuz

Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Mantarları güzelce temizlryelim.
  2. Sap kısımlarını koparalım.
  3. Daha sonra mantarları yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine alalım.
  4. Her bir mantarın içine tuz ve tereyağ koyalım.
  5. 250 derece ısınmış fırında mantarlar yumuşayana kadar pişirelim. (benim fırınım 40 dakikada pişirdi. ).

Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu