Yemek Tarifleri

Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • Orta uzunluk karnabahar
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • Tuz

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Karnabahar çiçek çiçek ayrılır çok küçük olamayacak halde yıkanıp tencereye alınır.
  2. Üzeri geçecek formda su doldurulur ve 10 dk. pişirilir.
  3. Pişen karnabahar suyu süzülür.
  4. Diğer tarafta tavaya sıvı yağ konulur ısınmaya bırakılır.
  5. Kaseye 2 yumurta kırılıp tuz atıp çırpılır.
  6. Isınan yağa karnabaharlar birinci evvel yumurtaya sonra tavaya alınıp kızartılır.

Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu