Yemek Tarifleri

Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnıbahar
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı un
  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk evvel dilimlere ayırdığımız karnabaharları 10 dakika haşlıyoruz.
  2. Daha sonra süt yumurta un ve tuzu bir kaba alıp karıştırıyoruz.
  3. Bu karışıma karnabaharları bulayıp kızgın yağa atıp kızartıyoruz.
  4. Sarımsaklı yoğurtla servis ediyoruz.

Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu