Yemek Tarifleri

Karnabahar Kızartma

Karnabahar Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg karnabahar
  • 1.5 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı un
  • 1 yumurta
  • Tuz

Üzeri için

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 2-3 diş sarımsak

Karnabahar Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle karnabaharı parçalayıp ister buharda ister su da haşlıyoruz…çatal rahat batıyorsa haşlanmıştır….
  2. Sosumuz için süt un tuz ve yumurtayı güzelce çırpıp karnabaharları bulayıp kızartma tenceremize alıyoruz…
  3. Alt üst kızaracak biçimde kızartıp tabağımıza alıyoruz….
  4. Üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu ekliyoruz…. Afiyet olsun ????.

Karnabahar Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu