Yemek Tarifleri

Karışık Fasulye Konservesi

Karışık Fasulye Konservesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kilo taze fasulye
  • 1.5 kilo kapya biber
  • 1 kilo yeşil biber
  • 3 kilo domates
  • 5 6 adet havuç
  • Bir demet maydanoz
  • 2 kelle sarımsak
  • 1 su bardağı sirke
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı iri tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker

Karışık Fasulye Konservesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle bütün materyalleri yıkayıp temizleyip küçük parmak büyüklüğünde uzun uzun keselim.
  2. Bir tencereye zeytinyağı ve sirkeyi koyup, fasulyelerimizi ,domatesimizi ve havucumuzu ekleyip, kapağını kapatıp pişirelim (benim gereçlerin az olduğu için sirkeyi biraz az koydum).
  3. Fasulyelerimiz ve havucumuz yumuşayınca sarımsak ,kapya biber ,yeşil biber, tuz ve şekerimizi de damak tadımıza nazaran ekleyelim.
  4. Bütün materyallerimiz lezzetlenip pişince son olarak maydanozu da ek edip karıştırıp kavanozlarımıza sıcağıyla dolduralım.
  5. Kavanozlarımızı pak bir bezin üstüne zıt çevirip birgün sıcaklığı gidene kadar bekletelim.
  6. Daha sonra istediğimiz vakit tüketebiliriz.Afiyet olsun.

Karışık Fasulye Konservesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu