Yemek Tarifleri

Karides Tava

Karides Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg karides
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1/2 (yarım) limonun suyu
  • 1 avuç ince doğranmış maydanoz
  • Karabiber
  • Tuz

Karides Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Zeytinyağ ve tereyağını tavada ısıtın.
  2. Üzerine ince dilimlenmiş sarımsakları ve pul biberini ek edip biraz kavurun.
  3. Karidesleri ve baharatlarıda ek edip orta ara karıştırarak pişirin.
  4. Limon suyunu ekleyip karıştırın.
  5. Son olarak maydanozu gezdirip servis edebilirsiniz.

Karides Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu