Yemek Tarifleri
Kakaolu Soğuk Parfe

Kakaolu Soğuk Parfe Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5 su bardağı soğuk süt
- 2 paket kakaolu kremşanti
- 1 paket halley
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi
- 1 paket sade petibör çay
- 1 çay bardağı damla çikolata
- 2 adet muz
Üzerine;
- Beyaz çikolata
- Donmuş meyveler
Kakaolu Soğuk Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kremşantiyi soğuk süt ile çırpın.
- Halleyi bıçakla doğrayın.
- Petibör bisküviyi elinizle modüllere ayırın.
- Muzu dilimleyin.
- Hepsini bir ortaya getirtip karıştırın.
- Steç sinema ile kapladığınız kalıba dökün.
- Dondurucuya atın, 1 gece bekletin.
- Benmari yordamı eritilmiş çikolata ile süsleyin servis edin.
Afiyet olsun.
Kakaolu Soğuk Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





Cevap bırakın