Yemek Tarifleri

Kakaolu Soğuk Parfe

Kakaolu Soğuk Parfe Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı soğuk süt
  • 2 paket kakaolu kremşanti
  • 1 paket halley
  • 1 paket kakaolu petibör bisküvi
  • 1 paket sade petibör çay
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 2 adet muz

Üzerine;

  • Beyaz çikolata
  • Donmuş meyveler

Kakaolu Soğuk Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kremşantiyi soğuk süt ile çırpın.
  2. Halleyi bıçakla doğrayın.
  3. Petibör bisküviyi elinizle modüllere ayırın.
  4. Muzu dilimleyin.
  5. Hepsini bir ortaya getirtip karıştırın.
  6. Steç sinema ile kapladığınız kalıba dökün.
  7. Dondurucuya atın, 1 gece bekletin.
  8. Benmari yordamı eritilmiş çikolata ile süsleyin servis edin.

Afiyet olsun.

Kakaolu Soğuk Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu