Yemek Tarifleri

Kabuklu Fasulye (Kurutulmuş Yeşil Fasulye Yemeği)

Kabuklu Fasulye (Kurutulmuş Yeşil Fasulye Yemeği) Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram kabuklu fasulye (Kurutulmuş fasulye)
  • Pul biber
  • 1 adet soğan
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı bulgur
  • 1 kurutulmuş biber
  • Sıcak su (Üzerine çıkacak kadar)
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ

Kabuklu Fasulye (Kurutulmuş Yeşil Fasulye Yemeği) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kurutulmuş fasulyeyi bir gece evvelce ıslatıyoruz.
  2. Küp küp doğradığımız soğanları tencerede yağla kavuruyoruz.
  3. Salça ekliyoruz.
  4. Kavrulan karışıma, akşamdan ıslatılmış ve suyu süzülmüş fasulyeleri ekliyoruz.
  5. Karışımı harmanlandıktan sonra üzerini geçecek kadar sıcak su koyuyoruz.
  6. Bulguru, pul biberi ve kurutulmuş biberi ekleyip, pişiriyoruz.

Not : suyunu yavaş yavaş ekliyoruz. Kıvamı, biraz koyu olmalı.

Kabuklu Fasulye (Kurutulmuş Yeşil Fasulye Yemeği) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu