Yemek Tarifleri

Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • Bal kabağı (küçük)
  • 1/2 (yarım) su bardağı şeker
  • 1-1.5 su bardağı su

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları büyük bi biçimde küp küp doğruyoruz.
  2. Doğradıktan sonra üzerine şekeri ve suyu koyuyoruz.
  3. Ocağa alıp suyu çekene kadar kaynatıyoruz.
  4. Soğuduktan sonra servise hazır.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu